Olympia Sport bvba

Met een passie voor sport en gezonde suppletie starte Emile de Staerke in 2003 zijn winkel in St-Job in't Goor.

Olympia Sport werd dé plaats voor de fanatieke fitness fanaat die door aanvullende voeding resultaat wenste te boeken bij zijn training. 

Met zijn expertise in het fitness milieu, passeerden menig bekende namen in de sport, en  lieten zowel nieuwe als doorgewinterde atleten zich door Emile begeleiden om het podium te ambiëren in een fitness-, Kickboxing- of Triathlon Wedstrijd. 

Vanaf de eerste dag bij opening is er binnen Olympia sport gekozen om enkel met de beste kwaliteits merken te werken, zodat naast de kwaliteit ook de veiligheid van de atleten gegarandeerd kon worden. 

 

Stap voor stap vond ook het grote publiek haar weg naar de winkel, en konden zowel hobby fitness fanaten alsook mensen die opzoek waren naar een slankere lijn er terecht met hun vragen en advies. 

Kwaliteit, Service en advies zijn de key waarden waar Olympia Sport voor staat, we willen mensen leren goed zorg te dragen voor hun lichaam. 

Ook andere handelszaken als fitnesscentra, kickbox clubs, of retail zaken kunnen terrecht bij Olympia Sport Groothandel service.  Zij kunnen als wederverkoper bij ons terecht in de winkel of goederen worden bij hen geleverd. 

Olympia Sport - Online 

Conora verplichtte ons een extra stap online te zetten zodat we mensen ook online verder konden helpen. 
Via onze website vind je het volledige assortiment producten terug die men ook terug vind in onze winkel. Naast een nauwkeurige product omschrijving helpen wij u ook graag verder via onze directe persoonlijke chat service op onze website.